manga, anime, japonia. ibaa.!
Hej ^^ Nazywam się Patrycja, jestem z Krakowa. Japonią i M&A interesuję się od 4 klasy podstawówki, obecnie uczęszczam do drugiej klasy gimnazjum D: Moje ulubione tytuły to Loveless, Strawberry Panic, Death Note, Higurashi no Naku Koro Ni i wiele, wiele innych. Słucham różnej muzyki, głównie jmusic, rzadziej rocka, emocore i takich tam. Ulubione zespoły japońskie? -OZ-, An Cafe, Aural Vampire, DIO, Dir en Grey, Gazette, Girugamesh, HIGH and MIGHTY Color, hime ichigo, Himeyuri, Kanon Wakeshima, L`arc en Ciel, Malice Mizer, Miyavi, Moi Dix Mois, MUCC, Plastic Tree, Versailles, v(NEU), X-japan i inne, o jakich zapewne zapomniałam (nie licząc niejapońskich, bo ich w ogóle nie wypisałam). Oprócz tego wszystkiego kocham tańczyć, tańczę klasykę (balet).
Nie umiem o sobie pisać, więc gome za bałagan w wypowiedzi i ogólne zUo w niej zawarte XD
Mam nadzieję, że mnie nie zjecie @___@~!
Też lubię H&MC. To taki skrót, bo poprawne jest straaaszliwie długie. Ja też lubię tańczyć, ale ja wolę towarzyski i balet nowoczesny (to takie jak tańczą cheerleaderki xD). No i oczywiście jestem cheerleaderką.
Ja też jestem z Krakowa.
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
Kolekcjoner postów
Miło mi powitać ^^ Ja kocham po prostu taniec nowoczesny xD Takkk... odnajduję moją duszę rozsypaną w kilunastu kawałkach po całym świecie... eeeee... kończę bo zaczynam bredzić xD
Ohayo, Michuri ^^ Sama nie wiem, co mam komentować w twoim opisie...
Z uwagi na to, że nie napisałaś nic konkretnego. Ale mam nadzieję, że dowiem się o Tobie czegoś więcej w trakcie użytkowania z forum *___*
Amator
Oj to forum zaczyna mi się coraz bardziej podobać co jakiś czas coraz to nowe dziewczyny się rejestrują
Loveless, Strawberry Panic, Higurashi no Naku Koro Ni - widziałam.Widzę, że mamy podobny gust .
A odnośnie wypowiedzi powyżej, to widzę, że w kimś odzywa się już dusza flirciarza ;P
Kolekcjoner postów
WojownikSharingan napisał:
Oj to forum zaczyna mi się coraz bardziej podobać
co jakiś czas coraz to nowe dziewczyny się rejestrują
A myślałeś, że co?? ^^ Pogadajmy o tym jak mało chłopaków rejestruje się na takich forach ^^
Herbatka... dusza flirciazrza mówisz? ^^ Nasz osesek w damskim gronie xD Jakby co... w szkole mówią na mnie "orzeszek" sama nie wiem dlaczego i ubolewam nad tym xD
haha a na mnie kiedyś mówili pedofil, a teraz gej xd
Kolekcjoner postów
hmmm... <odsuwa się od machan xD> taaaaa... xD Na mnie Lechu wołali w podstawóce... w ogóle interesujące tematy tutaj mamy xD Hej Michuri jest ode mnie mlodsza o rok!! ^^ xD Ja anime zainteresowałam sie odkąd zobaczyłam Beyblade xD
*przysuwa sie spowrotem do Sakury z dziwnym uśmiechem*
i jest w moim wieku ^^
ja tez zaczełam od beyblade ^__^
To nas też dużo łączy ;p
Też kocham J'ROCK, ANIME, MANGA i ogólnie to wszystko związane z Dżapanią xD ;*
Jesteś świetna ;DD
Ciebie też kocham ;DD
Wszystkich was kocham ;DD
A forum się rozwija ;DD