manga, anime, japonia. ibaa.!
Metal. Ewentualnie gatunek na pograniczu tych dwóch.
Miłość, czy przyjaźń ?
e trudne xd
miłość
kolczyk czy tatuaż?
kolczyk (z prostej racji. Marzę o nim *u* )
Etto... Psychizm, czy psycholizm ? (ależ wymyśliłam...)
a gdzie chcesz mieć?
nie rozumiem xd ale psycholizm xd
wino czy wódka ? xd
haha...trudne pytanko, gdyż wino to jest zawsze w pt po szkole, a wóda jest obowiązkowa na imprezach, ale z racji, że jak zacznę pić wódę to nie umiem skończyć i kończy się zgonem, więc wybieram wino ^^
fajki czy skręty ?
P.s odnośnie kolczyków, to ja marze, żeby sobie zrobić 3 kolczyki z boku na granicy mniej więcej biustu i 3 na przeciwnym boku tyle ,ze nad biodrem (rozumiecie mnie ?)
Kolekcjoner postów
Koloczyki to dla mnie osobny temat... boję się wszystkiego co jest kłójące... oprócz pokrzyw xD Pokrzywy są dobre do jedzenia xD No i zastrzyki i pobieranie krwi też odpada, bo to uwielbiam ^^ Jeeeeeeeeeeee.... xD Wracając do kolczyków... musiałam się przemóc, żeby rok temu pierwszy raz przebić uszy, więc... to była dla mnie historyczna chwila... xD Takkk... odchodzę od tematu... xD
Fajek nie palę... nic nie palę... xD A wino jest pyszne ^^
Jednak wybieram fajki xD
Ano...
herbata czy kawa? ^^
a ja kocham kolczyki ^^
kawę zadko pije, więc
herbata ^^
pies czy kot? xd
Pies. Z prostej racji - mam.
ja marzę o kolczyku w wardze.
Sakura_Otori napisał:
No i zastrzyki i pobieranie krwi też odpada, bo to uwielbiam ^^ Jeeeeeeeeeeee....
Oo. Zgrooza. o.O
galaretka czy kisiel?
kisiel ^^
czekolada czy landrynki?
czekolada, najlepiej truskawkowa
wkurzający dziadkowie czy mama, która truje dupe ?
Kolekcjoner postów
a to nie wychodzi na to samo?? xD Wybieram dziadków ^^
spodnie czy spódnica?
spódnica. taka miniówka ^^
a ja mam wkurzających dziadków. grzebią mi w moim pamiętniku jak do WC idę. to jest CHOLERNIE wkurzające, bo ja w pamiętniku piszę WSZYSTKO!!!
No, ale pytanko...
Nasza-Klasa.Pl czy Poszkole.Pl? ^^
A N I M E :
- Bleach - Soul Eater - Rosario to Vampire (Capu2) - Vampire Knight (Guilty) - Night Wizard - Green Green - Onegai Twins - Naruto (Shippuuden) - Shaman King - Elfen Lied - K-ON! - Death Note - Ouran High School Host Club - zaczęłam Clannad i Kanon, ale stwierdziłam, że nie w moim stylu -
nasza-klasa
kosz czy siatka?
siatka.Do kosza mam uraz, bo w podstawówce dostałam z niego 1 (przez debilnych kolegów z klasy), a teraz koleś tak męczy tymi tematami ,że pozostało jedynie unikać w-fu.
ból brzucha czy głowy?
i to i to złe xd
ale wole głowy
zima czyt lato?